Dobrodošlica

Pozdrav svima i dobrodošli na ovu novu internet adresu gde smo se uselili pre neki mesec, ali tek danas otvorili širom vrata. Odavno smo planirali da ponovo pokrenemo BTS sajt, odavno smo i tražili nekoga ko bi to mogao da nam uradi i pomogne u dizanju ovog našeg hobija na još viši nivo. Nekako se mnogo sve to rastezalo, a tek prošle godine smo skapirali da ćemo ipak morati sve sami, po starom dobrom “uradi sam” (DIY) pankerskom principu.

Nikada ranije nisam napravio nijedan sajt pre ovoga, znao sam da će biti teško ali nisam imao pojma da će mi biti toliko zabavno da se upustim u sve ovo po prvi put. Krenuo sam da gledam tutorijale, za osnovu smo kupili temu (zahvaljujući donacijama drugara koji gledaju/slušaju emisiju), neke stranice sam kreirao od nule i potrošio sam stvarno mnogo vremena. Sve je išlo sporo jer nisam baš znao šta radim. Ko zna koliko stotina sati sam potrošio na stvaranje ovoga što vam je sada na monitoru računara ili ekranu mobilnog telefona (mobilna verzija još uvek nije baš sređena ali ću se potruditi da i to završim u neko skorije vreme).

Izrada je počela još u novembru i mislim da je oduvek bio plan da otvaranje bude baš 1. februara, dan kada smo 2008. pokrenuli i virtuelno druženje u vidu foruma, koji i danas postoji na Discordu.

Još jednom da i ovde razjasnimo da mi nismo novinari! Ovo je naš hobi, mi volimo muziku i sve ono što ona donosi, mi volimo da organizujemo i promovišemo koncerte, bendove koje privatno slušamo i to ćemo raditi na ovim stranicama isto onako kako radimo i u svakoj epizodi emisije Razbijanje tišine. Moram da kažem da se jako radujem što nećemo samo Zoka i ja kreirati sadržaj.

Slobodno nas kontaktirajte da nam kažete kako vam se sviđa sajt, pišite da li nešto treba da se menja ili nešto nedostaje. Vraćajte se ovde a mi ćemo se truditi da budemo ažurni i ne kaskamo mnogo sa nekim bitnim informacijama za ovaj naš alternativni muzički svet.

Podizanje ovog sajta i 16. rođendan foruma ćemo proslaviti ove subote u Etno klubu u Smederevu na jednom običnom druženju od 20h, naravno uz probranu hardcore/punkrock listu.

NAPIŠI KOMENTAR

Unesite vaš komentar!
Upiši svoje ime

VESTI