Public Serpents iz Nju Džerzija 9. maja u Jugošpedu

Teški i sirovi ska-core Public Serpents nam dolaze iz Nju Džerzija (SAD). Bend je nastao 2008. godine a čine ga i neki bivši članovi Choking Victim-a.
Paranoidno, šizofreno, manični getto punk ritmovi u kombinaciji sa duvačkom sekcijom i vokalom Skwerta Gunna. Spremite se za ozbiljnu đusku i skakanje.
A ko je fan bendova Choking Victim, Leftöver Cräck, Morning Glory, INDK, Nausea, Rise-Up definitivno ne treba da propusti priliku da čuje Public Serpents.
https://www.facebook.com/publicserpents
https://tentcityrecords.bandcamp.com

Domaća podrška je ovaj put pank/ska bend iz Pančeva, Ukratko Štef. Postoje od 2011.godine. Iza sebe za sad imaju jedan album iz 2017. Godine, singl objavljen je u martu 2022. za pesmu “Ne mogu da odem” a krajem marta ove godine je izašao i singl “Pančevo Hard Core“ koji lagano postaje himna.
Bend čine Mladen Kurilj (vokal), Dejan Grozdanovski (gitara) Marko Telišman (gitara), Jovan Lazić(bubanj) i Dušan stojić (bas), pre par meseci ubacili su pojačanja u vidu saksofoniste i trubača.
https://www.facebook.com/ukratkostef
https://www.instagram.com/ukratkostef
https://www.youtube.com/@UkratkoShtef


Da sve bude još zabavnije između bendova i posle koncerta će muziku puštati veliki ska, rockstady, ska-jezz, skinhed reggae, 2-tone rokabilly gospodin, Peđa Skakavac and Skalamerija sound system.
https://www.instagram.com/pedja_skakavac


Četvrtak 9. Maj, 20h, Jugošped.
Karte za koncert se kupuju na ulazu po ceni od 800 RSD.


UPUTSTVO ZA DOLAZAK DO SALE U JUGOŠPEDU: Sa parkinga ući u zgradu kroz narandžasta vrata, zatim pratite strelice i postere na zidovima.

Facebook event

public serpents ukratko stef 2024
Koncerti i događaji
Milan Vapa's Paper Mill, 10, Bulevar vojvode Misica, МЗ Топчидерско брдо-Сењак, Београд (Савски венац), Savski Venac Urban Municipality, Belgrade, City of Belgrade, Central Serbia, 11000, Serbia Map

NAPIŠI KOMENTAR

Unesite vaš komentar!
Upiši svoje ime