ANDERS COLSEFNI premijerno u Srbiji!

anders colsefni novi sad

MM Concerts, Serbian Hellbangers u saradnji sa SKC Novi Sad predstavlja:
ANDERS COLSEFNI premijerno u Srbiji, kultni prvi album benda SLIPKNOT “Mate. Feed. Kill. Repeat.” u celosti!

Anders Colsefni originalni je vokal benda Slipknot sa kojim je 1996. godine snimio demo-album Mate. Feed. Kill. Repeat. Tada su pored njega u bendu bili i Joey Jordison, Paul Gray, Shawn “Clown” Crahan, Donnie Steele i Josh “Gnar” Brainard. Demo-album je objavljen u samo 1.000 primeraka i danas naravno predstavlja kolekcionarski primerak.
Ubrzo nakon toga Anders biva zemenjen sadašnjim pevačem Corey Taylorom sa kojim je i danas danas ostao u prijateljskim odnosima i obostranoj podršci. Slipknot je zapravo želeo da Anders ostane u postavi ali kao perkusionista i prateći vokal što on nije prihvatio. MFKR ostaje nedovoljno promovisan iako je činio osnovu današnjeg Slipknot zvuka, kombinaciju više pravaca gde je bend ekperimentisao sa death metalom, nu metalom ali i funk zvukom. Nakon toga Anders pokreće bend Painface sa kojim objavljuje nekoliko izdanja.

2023. godine se javlja ideja da Colsefni sa svojim sadašnjim bendom The Feeders održi turneju po Australiji i Novom Zelandu izvodeći Mate. Feed. Kill. Repeat. u celosti. Nakon odlično prihvaćenih koncerata bend dobija ponude da MFKR bude predstavljen i u Evropi te će i domaća publika biti u prilici da prisustvuje ovom ekskluzivnom nastupu koji će naravno biti posvećen tragično preminulim Slipknot članovima Joey Jordisonu i Paul Grayu.
Isto veče kao predgrupe nastupiće i bendovi iz Australije: Kaosis, Sin Soto i Piston Fist.
Najavni tekst: Darko Živković, SMP.
Ulaznice u prodaji od srede 07. februara na svim Gigstix prodajnim mestima:
1.500rsd – early bird
2.000rsd – pretprodaja
3.000rsd – na dan koncerta

Facebook event

Koncerti i događaji
СКЦНС Фабрика, 5, Bulevar despota Stefana, Liman 3, Liman, Novi Sad, City of Novi Sad, South Backa Administrative District, Vojvodina, 21000, Serbia Map

NAPIŠI KOMENTAR

Unesite vaš komentar!
Upiši svoje ime

koncerti i događaji