TESTAMENT (SKCNS Fabrika, Novi Sad, 25.jul 2024.)

testament novi sad

MM Concerts i Serbian Hellbangers u saradnji sa SKC Novi Sad predstavljaju

TESTAMENT premijerno u Novom Sadu!
Thrash metal legende se konačno vraćaju u Srbiju.

Testament je američki thrash metal sastav osnovan 1983. godine pod imenom Legacy.
Grupa se često opisuje kao jedan od najpopularnijih i najuticajnijih bendova scene, kao i jedan od vodećih sastava drugog thrash metal talasa. Takođe su spominjani kao jedan od “velikih osam” thrash metala, zajedno s grupama Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax, Exodus, Overkill i Death Angel.

Nakon što su 1986. potpisali za Megaforce Records i promenili ime iz Legacy u Testament, izdaju svoj debitantski album “The Legacy”, a u američki mejnstrim ušli sa svojim sledećim albumom “The New Order” iz 1988. godine. Naredna četiri studijska albuma “Practice What You Preach”, “Souls of Black”, “The Ritual” i “Low” takođe su bili uspešni, kao i dva iz prošle dekade – “Dark Roots of Earth” i “Brotherhood of the Snake” – koja su ušla među 20 najboljih Billboard 200 liste. Svoj poslednji, dvanaesti studijski uradak “Titans of Creation” objavili su 2020. godine, a sve ukupno su do sada prodali preko 14 miliona primeraka svojih izdanja širom sveta. Trenutno rade na novom albumu.

Aktuelnu postavu benda čine gitaristi Eric Peterson i Alex Skolnick, pevač Chuck Billy, basista Steve Di Giorgio i bubnjar Chris Dovas.

Svima je jasno da će SKCNS Fabrika definitivno biti premala da primi sve iskrene fanove benda. Požurite sa kupovinom ulaznica, koncert neće biti premešten u veći prostor!

Najavni tekst: Darko Živković, SMP.

Ulaznice su u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima:

4.000rsd – early bird
5.000rsd – pretprodaja
6.000rsd – na dan koncerta

Onlajn prodaja: https://new.gigstix.com/event/testament-novi-sad-25-jul-2024/

Koncerti i događaji

NAPIŠI KOMENTAR

Unesite vaš komentar!
Upiši svoje ime