Reckoning, Neven i Obluda u Nišu

23. februara od 21h će se desiti prava poslastica za hardkoraše! Dolazi nam hardcore supergrupa Reckoning, zajedno sa fenomenalnim mladim snagama iz benda Neven! Lokalna podrška će biti mlad i perspektivan bend Obluda iz Niša.

Otvaranje vrata 21h
Upad 400rsd

Hvala curama koje stoje iza priče instrumentaliti777 na odličnom vizualu. Možete ih zapratiti na njihovoj istiimenoj instagram strani.

Reckoning je hardcore bend iz Beograda koji se sastoji od sadašnjih i bivših članova bendova kao što su Bronze, Hitman, Tibia, 36 Daggers, Unison, Nagön, Stonewall, Deadrise, The Bridge, Mob Law, All Of Us, i Jain . Do kraja 2022. objavili su demo od 5 pesama “MMXXII”, što je prethodilo ogromnoj podršci i odličnom feedback-u na budućim nastupima. Kao beogradski “all star” hardcore bend, sa ponosom predstavljaju svoju muziku sa kojom na koncertima postaju jedno sa publikom koja uzvraća odličnom energijom.
Crpeći inspiraciju iz živahne hardkor scene 90-ih, evociraju duh bendova kao što su Only Living Witness, Life Of Agony, and Length Of Time i stvaraju svoju muziku pod uticajem savremenih izvođača kao što su Twitching Tongues and Age Of Apocalypse. Njihova posvećenost ovom posebnom zvuku ih izdvaja iz mase i željni su da pokažu svoju strast prema poruci koja stoji iza muzike koju stvaraju.
Njihov prvi EP pod nazivom „This Is War“ vide kao njihovo istraživanje kroz melodiju i agresiju, koje će zauvek biti njihov zaštitni znak, je izašao pod zastavom Geenger recordsa. Plan je da stignu što dalje i odsviraju što više nastupa jer je oživljavanje regionalne hardcore scene u punom jeku i osećaju obavezu da doprinesu ovom talasu pozitive!
Reckoning:
Guitars – Radomir Janković
Drums – Danilo Zečević
Bass – Vojin Kličković
Vocals – Miloš Ćurčija

Neven je hardkor bend iz Beograda osnovan krajem 2021. godine. Muzika je nastavak hardkora ’90ih, a tekstovi vuku korene iz Youth Crew kulture i filozofije.

Facebook event

reckoning neven obluda 2024
Koncerti i događaji
1a, Шумадијска, Сточни трг, Палилула, Ниш (Палилула), Градска општина Палилула, City of Niš, Nisava Administrative District, Central Serbia, 18101, Serbia Map

NAPIŠI KOMENTAR

Unesite vaš komentar!
Upiši svoje ime