Post punk ponedeljak u CK13

Sva ekipa koja ima bendove i odlazi na turneje zna koliko je teško dogovoriti koncert ponedeljkom i da to bude uspešno.
Evo nam prilike da pokažemo da Novi Sad to može.
Prvog aprila u goste nam dolaze dva odlična benda iz Nemačke i Beograda


DEAD YEARS (Bielefeld/Nemačka)
Dead Years je post punk bend koji je nastao 2019. u Bielefeldu, bend su osnovali stari prijatelji Julia, Hannes i Jonas. Hannes i Jonas su prije Dead Years zajedno svirali u bendu Ruins a Julia i Jonas su svirali u bendu Pointed, osim tih bendova bili su i članovi bendova kao što su Mayak, Gloom Sleeper, Shoyu Squad…znači dobro premazana ekipa koja je dugo na DIY sceni.
2020. godine izbacuju prvi demo sa 4 pesme.
U februaru 2022. godine izbacuju svoj prvi album a početkom februara 2024. godine izbacuju svoj drugi album Night Thoughts koji ovom prilikom i promovišu na ovoj turneji. Ovo im je jedini koncert u Srbiji pa ko voli odličan post pank neka ne propusti ovaj bend.
https://deadyearsdeadyears.bandcamp.com

KPAX (Beograd)
Prijatelji, drugari, suborci, dobro poznat i rado viđen bend među novosadskom publikom. Ovom prilikom po prvi puta nam predstavljaju u Novom Sadu novog bubnjara i dolaze da nam isporuče set svojih post pank himni.
https://krah.bandcamp.com/album/s-t

Upad: 600rsd

Facebook event

post punk ponedeljak 2024
Koncerti i događaji
Црна кућа 13, 13, Vojvode Bojovica, Rotkvarija, МЗ Житни трг, Novi Sad, City of Novi Sad, South Backa Administrative District, Vojvodina, 21000, Serbia Map

NAPIŠI KOMENTAR

Unesite vaš komentar!
Upiši svoje ime