Koncertna promocija EP-a “U svakom srcu gore svetla” benda Neven

Neven, mladi beogradski hardkor bend, 14. juna pravi veliku koncertnu promociju svog EP-a ,,U svakom srcu gore svetla”. Neven iza sebe ima jedan demo iz 2022. godine, i za prethodne dve godine odsvirao je desetine koncerata u regionu. Izlaskom prvog singla sa EP-a ,,Ostajem pozitivan”, bend je eksplodirao, kako među mlađima, tako i među starijim muzičkim avanturistima. Za vrlo kratko vreme Neven je stekao reputaciju vodećeg hardkor benda na Balkanu. Teme koje se prožimaju kroz tekstove inspirisane su bhakti filozofijom i youth crew kulturom, a zvuk i gruv su oslonjeni na zvuk hardkora ‘90ih, ali u savremenijem obliku.
Koncertnu promociju EP-ja ,,U svakom srcu gore svetla” grupe Neven propratiće i podrška bugarskog heavy weight straight edge benda xChokex i dobro poznatog Zicer repera Nihila. Takođe, biće ovo jedinstvena prilika da se pred Neven čuje i veliki Kirtan, koji će otvoriti veče specijalnim performansom.

Promotivni kontigent ulaznica po ceni od 800 dinara dostupan je na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i online, na tickets.rs. Redovna cena biće 1.000 dinara, dok će na veče koncerta koštati 1.200 dinara.

Poster: Pavle Trifunović

Facebook event

Koncerti i događaji
Dorćol Platz, 59b, Dobracina, Dorcol, Old Town, Belgrade, City of Belgrade, Central Serbia, 11000, Serbia Map

NAPIŠI KOMENTAR

Unesite vaš komentar!
Upiši svoje ime