Gruv metal i post-hardkor u AKC „Obala”: Koncert bendova Stvor i The Phonerings

Beogradski sastavi Stvor i The Phonerings održaće zajednički koncert u subotu, 22. juna u AKC Obala” u Gornjem Milanovcu, sa početkom u 21 čas.

Post-hardkor trio The Phonerings predstaviće pesme sa predstojećeg izdanja, koje je u pripremi, kao i prethodnog albuma „Osam pesama“.

Stvor je alternativni metal bend, koji je nedavno predstavio spot za “Father of Lies”, jednu u nizu pesama koje će se naći na drugom albumu ovog sastava.

Muzika Stvora izgrađena je na gruv ritmovima, moćnim rifovima i bas deonicama i groul vokalu, dok The Phonerings neguju gitarski zvuk odrastao na hardkor panku, indi roku i drugim podžanrovima koje karakterišu glasne gitare.

Prvi album Stvora objavila je najstarija nezavisna izdavačka kuća u Srbiji “Take It Or Leave It Records”. The Phonerings osim albuma „Osam pesama“ za sobom imaju i split izdanje „Reach the coast“, zajedno sa novosadskim pop pank sastavom Shoplifters.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u AKC „Obala”, smeštenom u Zanatskom centru na obali Despotovice, po ceni od 300 dinara.

Phonerings i Stvor AKC Obala 2024
Koncerti i događaji

NAPIŠI KOMENTAR

Unesite vaš komentar!
Upiši svoje ime