Grade 2, Les Lullies i Biskup Zauvek 13. juna u Novom Sadu

🔊 Jedan od najaktivnijih, najaktuelnijih i najkvalitetnijih pank bendova sa ostrva – Grade 2, posle nekoliko godina vraća se u Novi Sad, 13. juna, kada će nastupiti u SKCNS Fabrici.
Uz Grade 2, nastupiće melodični pank rok sastav Les Lullies iz Monpeljea i beogradska indi supergrupa Biskup zauvek.
🎟️ Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara mogu da se kupe na Gigstix sajtu i prodajnim mestima Gigstix-a, dok će na biletarnici Fabrike na dan koncerta ulaznice koštati 1.200 dinara.
⏰ Vrata i biletarnica Fabrike otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.
🎸 Grade 2 je trio sa malenog ostrva Vajt koji je tokom decenije postojanja objavio četiri studijska albuma i odsvirao nebrojeno koncerata. Sid, Džek i Džejkob non-stop su na turneji, a od kako su postali deo poznate američke izdavačke kuće Hellcat Records, prigrlili su ih bendovi poput Rancid i The Interrupters s kojima su zajedno odsvirali nekoliko turneja i prošpartali i američki kontinent uzduž i popreko. Grade 2 su trenutno na evropskoj turneji sa Dropkick Murphys, a između nastupa u Zagrebu i Atini ovi dragi momci će skoknuti u Novi Sad gde su debitovali još 2018. godine na To Be Punk. Festivalu dok još nisu bili punoletni.


🎸 Kod nas su nastupili nakon toga i na Exitu, a sada ćemo imati prilike da ih vidimo zajedno sa sjajnim francuskim sastavom Les Lullies iz Monpeljea, koji neguje melodičan pank rok zvuk prošaran garažnim elementima.


🎸 Čast da otvori ovo lepo veče pripašće beogradskoj indi supergrupi Biskup zauvek sačinjenoj od članova hardkor i nojz bendova, čiji nas zvuk nostalgično vuče u rane godine 21. veka.

Facebook event

Koncerti i događaji

NAPIŠI KOMENTAR

Unesite vaš komentar!
Upiši svoje ime