Danas je pank četvrtak u KC LAB-u

GUSKE U KC LAB-U!

Ovaj put malo drugačiji prostor. Kažu promena dobro dodje. Zato dodjite 23. maja na jedan dobar pank četvrtak.
U sklopu njihove turneje “Od Z do Z”, Žulj iz Rijeke posetiće Novi Sad i obećavaju žuljeve svima.

ŽULJ (Rijeka punk)

Žulj je zajebantsko/društvena kritička pankčina, nastala 2015.godine. 2016. snimaju ”Vlažne pjesme”. U skladu sa nisko higijenskim uslovima sastajanja, kažu da je tematika pretežno vlažna. 2018. tematika se menja na ‘izvornu’ punk tematiku ukazivanja smrdljive stvarnosti, te izlazi ”Resetiraj civilizaciju” na LP za Monsterbilly Records. 2021. za EP ”Kultura” nagrađivani od Udruge RiRock za uradak godine. Ekipa uživa DIY pristup, i sami čak odlaze i na WC.

THE WRISHLAS (Novi Sad punk)
Najsvežija atrakcija novosadske scene su bend The Wrishlas. Za ovo kratko vreme koje postoje, Tadija, Neca i Neba, odsvirali su zavidan broj nastupa po Srbiji, a u martu debitovali su i diskografski sa tri pesme koje su se našle na regionalnoj CD kompilaciji “Preko zidina” koji je objavljen uz aktuelni broj fanzina Out Of The Darkness. Spremite se za odličan pank set mladih nada.

KALO (Novi Sad punk)
Punk legende NSxHCa. I posle 15 godina postojanja bez stajanja oni su trenutno jedni od aktivnijih bendova na sceni. Karakteriše ih prljav zvuk, puno demo snimaka, jedno split izdanje i koncerti gde god je to moglo. Čast nam je da sviraju i na našoj svirci.

𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓: 20h

𝐔𝐋𝐀𝐙:
𝐈𝐬𝐩𝐨𝐝 𝟐𝟏 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞 – 250
𝟐𝟏 𝐢 𝐢𝐳𝐧𝐚𝐝- 500

Prvi bend počinje u 20:45.

Facebook event

pank cetvrtak zulj 2024
Koncerti i događaji
Novi Sad, City of Novi Sad, South Backa Administrative District, Vojvodina, Serbia Map

NAPIŠI KOMENTAR

Unesite vaš komentar!
Upiši svoje ime